banner_1900x831_rarotonga

Skräddarsydda resor

Skräddarsydda resor som vi skapar tillsammans utifrån dina grundönskemål är en av våra specialiteter och nära hälften av alla resor vi säljer - är just skräddarsydda. Vi har full flexibilitet på allt från val av flygbolag, typ av klass du vill sitta i ombord, val av hotell och aktiviteter under din resa.

Vill du och ditt sällskap ligga still på ett hotell under hela resan, eller resa mellan olika städer, länder eller till och med världsdelar så har det inte någon betydelse. Låt våra reseförslag inom till exempel Jambo Safari, Jambo Kompass och Jambo Kryssning inspirera dig – så skapar vi sedan din och ditt sällskaps helt egna resa. Med flyg, hotell, privatchaufför till och från flygplats, och eventuella utflykter med guide bokade före din avresa – så får du och ditt sällskap en riktigt bekväm resa.  Ring oss på 020 – 52 22 22, eller sänd e-post till info@jambotours.se och presentera din grundidé så hjälper vi dig att förverkliga dina resedrömmar. Läs även mer om våra Reseexperter genom att klicka här

safari_355x2005

Idé: En egen safari - med flyg mellan vildmarksområdena

Tanzania, Namibia eller Botswana är bara exempel på platser där vi tillsammans kan skapa just ditt sällskaps skräddarsydda drömsafari. Genom att nyttja safariflyg reser ni på ett snabbt och smidigt sätt mellan vildmarksområdena.


Ring oss på 020 – 52 22 22 eller skriv till oss på info@jambotours.se efter att du har låtit dig inspireras på följande sidor:


Storslagna Serengeti och natursköna Ngorongoro


Med vingar över Namibia


Med vingar över Botswana