TELEFON 020-52 22 22
TEL 020-52 22 22
 
Jambo ToursMoçambique
Share Dela/Tipsa
 

Moçambique

På Afrikas ostkust, med Sydafrika som närmaste granne i söder och med Tanzania i norr, finns Moçambique med sin långa kust, sina många perfekta sandstränder och sina vackra, ofta helt orörda öar.

Jambo Tours resor till Moçambique går till Vilanculos som bland annat är känt som porten till Bazaruto-arkipelagen. Arkipelagen består av fem vackra öar med fina stränder. På fastlandet, inom bekvämt avstånd från flygplatsen, finns fina stränder med varm sand att sticka fötterna i och 27-gradigt hav som lockar till sol och bad. Vilanculos nås enkelt med knappt två timmars flyg från Johannesburg.

För de som vill se mer av landet och kan vi erbjuda äventyrsresan Safari & stränder i södra Afrika. Färden går landvägen från Sydafrika längs med Moçambiques vackra kust för att njuta av havet, stränderna och djurlivet under vattenytan.

Vilanculos, Moçambique

Vägen från flygplatsen kantas av försäljare som säljer färsk frukt som mango och ananas. Trots att Vilanculos har växt och utvecklats de senaste åren är det fortfarande en ...