banner_1900x831_kina
Jambo Tours Kina

Resa till Kina

Kina är stort, stort och mycket. Boka en resa till Kina, detta enorma land som är tjugoen gånger större än Sverige och med en befolkning på 1,3 miljarder. Visserligen finns det stora slätter och berg som är ödsligt vackra men i städerna tar det ett tag innan vi glesbygdsbor faller in i tempot och inordnar oss i myllret av människor.

Boka en resa til Kina, detta enorma och annorlunda land. Egentligen är Kina inte ett land utan flera i det att folk, natur, språk och seder helt skiljer sig mellan olika delar av Österns rike. Vi i väst känner kanske till storstäderna Peking, Shanghai och Hongkong men faktum är att dagens Kina snart har fler än 200 miljonstäder. Den ekonomiska utvecklingen är snabb och det skjuter upp skyskrapor, fabriker och ja, hela städer överallt.

Vi skräddarsyr gärna din resa till Kina, en rundresa i Kina kommer garanterat att öppna dina sinnen och ge dig underbara minnen som varar länge.

Passa också på att kombinera en resa till Kina med en resa till Filippinerna. Jambo Tours erbjuder många valmöjligheter.

Hongkong

I den förra kronkolonin Hongkong råder fortfarande en mix av öst och väst och stadens puls är hög. Oavsett tid på året och veckodag kryllar det av folk på gatorna och i ...