Botswana_Banner_shutterstock_233449423

Om oss

Östra Afrika. Det var här allt började för snart 50 år sedan. Vår första resa gick till Kenya 1974. Den följdes av resor till Tanzania. Sedan Mauritius och Seychellerna. Sedan södra Afrika. Idag erbjuder vi resor till hela världen. Men vårt hjärta kommer alltid att finnas i östra Afrika. Det har präglat vår syn på resande.

Vi var bland de första som ordnade safariresor. Fortfarande är det få som kan mäta sig med vår erfarenhet och kunskap. Vi vet hur en bra safariresa ser ut. Hur nära man kan komma djuren utan att störa dem. Hur få man ska vara i varje jeep för att upplevelsen ska bli nära och personlig. Det som vi menar med safari på riktigt.

Vi skapar våra resor själva
Vi inte bara säljer resor – våra reseproducenter skapar dem. Vi vet hur man får ut det absolut mesta ur två veckors resa, minut för minut, ned i minsta detalj. Allt vad man kan göra och allt man absolut ska undvika. Vi vet att våra resor håller hela vägen och att du får den mest prisvärda upplevelsen.

Grupperna på våra rundresor är därför mindre än hos många andra. Aldrig fler än 26 personer. På safariresorna aldrig fler än 14 personer. Då finns förutsättningarna för att komma nära de samhällen och människor som vi besöker.

Vi tar ansvar för dina reseupplevelser
Vi presenterar en kollektion av resor på vår webbplats. Färdiga förslag med program dag för dag. Resor som du kan göra i grupp eller på egen hand och resor som går utmärkt att förlänga med till exempel några dagar på stranden. Om du hellre vill att vi skapar din helt egna resa, så kan du se våra förslag som en inspirationskälla. Vi hjälper dig att pussla ihop bitarna så att du får exakt den resa du vill ha.

Vi tar ansvar för alla våra resor. Det är vi skyldiga till enligt regler och lagar. Men vårt ansvar sträcker sig mycket längre än så. Vi tar även ansvar för att din upplevelse blir som du har förväntat dig. Tveka därför aldrig att ta kontakt med oss och berätta vad du vill uppleva. Våra reseexperter är alltid beredda att hjälpa dig.

Jambo Tours är medlem av Svenska Resebranschföreningen och följer dennas regelverk och beslut. Jambo Tours resevillkor är helt anpassade till SRF:s villkor för paketresor. Det är viktigt att studera villkoren när man köper en resa. Du hittar villkoren under ”Inför resan”.

Vi är prisade som Sveriges bästa specialistresearrangör
Tillsammans med vår systerarrangör TEMA har Jambo Tours tilldelats priset som Sveriges bästa specialistresearrangör – Grand Travel Award 2019.

Jambo Tours systerarrangör TEMA erbjuder bland annat marknadens ledande utbud av vandringsresor, weekendresor, kryssningar med reseledare och rundresor i Europa.

om_jambo_lejon_opt