Jordanien_Banner
Jambo Tours Jordanien

Resa till Jordanien

Välkommen till kungadömet Jordanien! Boka en resa till Jordanien, detta unga land med en gammal och rik historia. Ett land som utgör såväl en bro mellan öknen och havet som mellan öst och väst. Bada i Röda havet samt i Döda havet och besök klippstaden Petra med sin mystik och dolda skönhet. Eller varför inte upptäcka mer med en ökensafari och glamping i Wadi Rum. 

Jordanien bjuder in till en mängd möjligheter. I grunden finns landets starka historia och välkända platser. Vid sidan av Petra kan du besöka allt från Wadi rums fascinerande landskap till Döda havet och Jordanfloden. Och vid dess fantastiska kuststräcka söder om Aqaba mot Röda havet bjuds du in till en sol- och baddestination av högsta klass. 

En resa till Jordanien lämnar ingen oberörd.

Jordanien – Amman och Röda havet

Ett färdigt resepaket somt ar er Jordanien största sevärdheter, Jerash och klippstaden Petra. Resan kombineras dagar i Amman och vid röda havets klara vatten.

2 dagar tilläggspaket - Wadi rum

Glamping i Wadi Rum med ökensafari. Upplev Wadi Rums magiska landskap med en övernattning i lyxigt boende i öknen.

Våra hotellval

Aqaba en moderna stad i södra Jordanien och landets viktigaste ekonomiska centrum med stort fokus på turism. Närhet till Röda havets fantastiska vatten och klippstaden Petra.