Jambo ToursJordanien

Jordanien

Ahlan Wa Sahlan, välkommen till kungadömet Jordanien! Boka en resa till Jordanien, detta unga land med en gammal historia. Ett land som utgör såväl en bro mellan öknen och havet som mellan öst och väst. Bada i Döda havet och besök klippstaden Petra med sin mystik och dolda skönhet.

Under vår rundresa i Jordanien får du uppleva alla de klassiska sevärdheterna detta land är så känt för. Resan börjar i Amman med en rundtur bland arkeologiska och historiska platser. Färden går vidare mot Mosesberget, som enligt legend är Moses dödsplats. Efter bad i döda havet fortsätter resan till klippstaden Petra. Denna intressanta och mytomspunna ökenstad är med på Unescos världsarvslista och bjuder på många fantastiska upplevelser.

Upplev även Madaba med den berömda mosaikkartan över de bibliska länderna samt Bethany, den plats vid Jordanfloden där Johannes döparen döpte Jesus. En resa till Jordanien lämnar ingen oberörd.

Jordanien – historisk mötesplats

Ahlan wa sahlan, välkommen till kungadömet Jordanien! Ett ungt land med gammal historia. Ett land som ligger som en bro mellan öknen och havet och mellan öst och väst. Njut av ...