Våra reseexperter

För oss på Jambo Tours är att resa och uppleva en nödvändighet. Dels för själen, men också för att det är så vi ökar den kunskap som vi vill ska komma dig till nytta. Vi är redo att hjälpa dig och ditt ressällskap att förverkliga era resedrömmar.

Skriv eller ring till oss för att boka in ett möte där vi utifrån vårt breda program skissar på grunderna för just din resa. Om du redan har bestämt dig och vill boka in – kontakta oss även då så hjälper vi dig direkt med bokningen.

Vi har erfarenhet från hela världen och tänk på att du hos oss alltid kan kombinera din resa precis som du vill. Kanske innebär det att du inleder din resa genom att vara med på en av våra rundresor i grupp för att sedan avsluta med några sköna dagar på en sandstrand, eller en kryssning, eller med att vandra i berg. Bara fantasin sätter gränserna.

Nedan kan du läsa mer om våra reseexperter och ser även våra kontaktuppgifter. Och du – tveka inte att boka in ett möte. Oftast kan det vara det allra bästa sättet för att skapa den allra bästa resan. Vi kan jämföra destinationer och vet vilka hotell som ligger allra bäst till.

 

Malin Eriksson

Nya Zeeland, Maldiverna (bilden) och safari i Östafrika hör till Malins favoriter.
     Hon inspireras av sina resor. Det kan vara sin flodkryssning längs Mekongfloden och nära möten med människorna i de små byarna i Kambodja och kontrasten till de stora världsarvet Angkor Wat. Eller Peru med sin kulinariska rikedom och det unika Machu Picchu. Minnen som inte går att släppa.
     Vietnam, Kambodja och Peru är alla natursköna destinationer som samtidigt bjuder på intressant historia och byggnadskonst.

Tel: 020-52 22 22

Mejla

Michaela Martin

Australien är Michaelas absoluta favorit. Landet som har allt från öken till regnskog, fantastiskt djurliv, pulserande storstadsliv och härliga människor.
     Maldiverna och Tanzania är två andra resmål som ligger henne varmt om hjärtat. Barfotalyx på Maldiverna är ännu bättre än man kan drömma om, och Tanzanias storslagna natur där man får uppleva möten med djuren på deras villkor är helt enkelt fantastiskt.
- Våren 2018 besökte jag Seychellerna och föll direkt. Seychellerna erbjuder sol och bad av högsta klass.

Tel: 020-52 22 22

Mejla

Johanna Grahn

Johannas absoluta favoritland är Nya Zeeland där hon spenderat tio månader. Det är ett land som har allt från glaciärer, fjordar och berg till regnskog och vita stränder. Det finns allt man kan önska!
Safari i Krügerparken, att vandra Inkaleden i Peru eller att följa körsbärsblomningen i Japan på våren är något Johanna minns med glädje och kan varmt rekommendera till alla som önskar något utöver det vanliga. Johanna är certifierad Australien- och Nya Zeelandsspecialist av respektive lands turismmyndighet.

Tel: 020-52 22 22

Mejla

Erica Melander

Ögonblicket på bilden visar Erica på safari i Kenya – tillsammans med en nyfiken gepard. Kenya är en av Ericas favoritdestinationer. Seychellerna, Botswana och Maldiverna är exempel på andra platser som hon gärna starkt rekommenderar.
Erica är expert på Maldiverna och genom åren har hon hunnit med att besöka inte mindre än elva av landets öar.
     Tanzanias fantastiska savanner med sitt sagolika djurliv och Zanzibars fina stränder. Eller Mauritius..

Tel: 020-52 22 22

Mejla