Share Dela/Tipsa
 

Våra reseexperter

För oss på Jambo Tours är att resa och uppleva en nödvändighet. Dels för själen, men också för att det är så vi ökar den kunskap som vi vill ska komma dig till nytta. Vi är redo att hjälpa dig och ditt ressällskap att förverkliga era resedrömmar.

Skriv eller ring till oss för att boka in ett möte där vi utifrån vårt breda program skissar på grunderna för just din resa. Om du redan har bestämt dig och vill boka in – kontakta oss även då så hjälper vi dig direkt med bokningen.

Vi har erfarenhet från hela världen och tänk på att du hos oss alltid kan kombinera din resa precis som du vill. Kanske innebär det att du inleder din resa genom att vara med på en av våra rundresor i grupp för att sedan avsluta med några sköna dagar på en sandstrand, eller en kryssning, eller med att vandra i berg. Bara fantasin sätter gränserna.

Nedan kan du läsa mer om våra reseexperter och ser även våra kontaktuppgifter. Och du – tveka inte att boka in ett möte. Oftast kan det vara det allra bästa sättet för att skapa den allra bästa resan.

 

Besöksadress

Glödlampsgränd 1, våning 8 (entréplan från gatan är våning 7), Stockholm

Michaela Martin

Australien är Michaelas absoluta favorit. Landet som har allt från öken till regnskog, fantastiskt djurliv, pulserande storstadsliv och härliga människor.
     Maldiverna och Tanzania är två andra resmål som ligger henne varmt om hjärtat. Barfotalyx på Maldiverna är ännu bättre än man kan drömma om, och Tanzanias storslagna natur där man får uppleva möten med djuren på deras villkor är helt enkelt fantastiskt.

Tel: 020-52 22 22

Mejla

Erica Melander

Ögonblicket på bilden visar Erica på safari i Kenya – tillsammans med en nyfiken gepard. Seychellerna, Botswana och Maldiverna är exempel på andra destinationer på Ericas topplista.
     Hösten 2015 bar det av till Maldiverna för tredje gången och hittills har hon hunnit med att besöka 11 öar.
     Senaste resan gick till Tanzanias fantastiska savanner och Zanzibars fina stränder.

Tel: 020-52 22 22

Mejla

Jessica Carlson

Peru, med bland annat Machu Picchu, Urubambadalen och Cusco, är en av Jessicas favoritdestinationer.
     Med sin intressanta historia och härliga kontraster är Kuba en annan favorit. Jessica rekommenderar Havanna, vackra Viñalesdalen samt ett besök i Trinidad, gärna i kombination med några dagars sol och bad.
     Jessicas senaste resa gick till Costa Rica, som hon förälskade sig i. Landet erbjuder allt från regnskog, till högland och strandliv. Den som vill ha en aktiv semester, med till exempel forsränning och ridning kombinerat med vackra vyer och sol och bad, har valt rätt ställe.

Tel: 020-52 22 22

Mejla

Malin Eriksson

Nya Zeeland, Vietnam och safari i Östafrika hör till Malins absoluta favoriter.
     Malin är inspirerad av sina senaste resor, Flodkryssning längs Mekongfloden i de små byarna i Kambodja med nära möten i kontrast till de stora upplevelserna Angkor Wat och hon är nyligen hemkommen från Peru med Machu Picchu på näthinnan.
     Båda länder med natursköna och fantastiska vyer samt intressant historia och byggnadskonst.
     Bilden är från Maldiverna.

Tel: 020-52 22 22

Mejla

Josefin Pote

Resor och äventyr är det bästa i livet, tycker Josefin. En annan passion är dykningen, som har tagit henne till länder som Egypten, Mikronesien, Filippinerna, Indonesien, Karibien, Mexiko och Sydafrika.
     Josefin reser gärna med familjen och den senaste resan gick till hennes nya favorit – Australien. Sydafrika och Polynesien ligger henne varmt om hjärtat. Sydafrika är landet med många wow-faktorer som stora djurupplevelser, vacker natur och härliga människor. Polynesien med sina öar, kultur och underbara mat är ett riktigt paradis.

Tel: 020-52 22 22

Mejla