banner_1900x831_indien_goa
Jambo Tours IndienGoa, Indien

Resa till Goa, Indien

Goa är Indiens minsta delstat och kallas ibland för ”Indien light” och ”Indien för nybörjare”. Här finns inte mycket av den extrema fattigdom som kan ses på andra håll i landet. En fjärdedel av befolkningen är kristna och inflytandet från den portugisiska kolonialtiden syns tydligt på de många vackra, färgglada husen och på kyrkorna.

Goas kust är 10 mil lång och har flera utmärkta stränder och ett stort utbud av internatio- nella restauranger. Många serverar till och med nötkött men naturligtvis finns det också fantastiskt god indisk mat. De flesta invånare pratar bra engelska och livet här är ganska enkelt att leva. 
I norra Goa ligger hotellen tätt och nöjesutbudet är stort. I södra Goa är det betydligt lugnare och stränderna är inte lika fulla. Man får dock finna sig i att dela den över 100 km långa stranden med fiskare, kor och hundar såväl i norra som södra delen. Panaji är statens lilla huvudstad med 65 000 invånare och väl värt ett besök. Här finns det mesta för den shoppinglystna. Prova gärna på en eller flera ayurvedabehandlingar, de flesta hotellen har sin egen ayurvedadoktor och behandling. Till Goa reser man från oktober till maj. Monsunen kommer i juni och de flesta hotell håller stängt under vår sommarperiod.

Boka in din drömresa till Goa i Indien med Jambo Tours!


Hos Jambo Tours väljer ni själva när ni vill resa och hur länge ni vill vara borta. Tillsammans skräddarsyr vi er resa utefter just era önskemål.

 
 
 
 
 
 
 
Address

Pedda, Varca, Salcette, Margoa Goa 403721, Goa, Indien
Telefon +91 (832) 2727272

The Zuri White Sands Goa Resort & Casino

star5
Anläggningsbeskrivning

Stor anläggning med flera restauranger, barer, pub och butiker. Stor trädgård med två pooler, barnpool, gym, spaanläggning och konferensavdelning. Vår bedömning: Prisvärt förstaklasshotell med lugnt läge i södra Goa.

Läge/omgivning

Beläget i södra Goa vid Varca Beach. 30 km från flygplatsen, 2 km från livligare Colva Beach. Några restauranger finns i hotellets omedelbara närhet.

Rumsbeskrivning

154 elegant och modernt inredda rum med wifi, luftkonditionering, dagstidning, morgonrockar, hårtork, dusch, minibar, kassafack, balkong eller terrass.

Läs mer
Address

Pedda, Varca, Salcette, Margoa Goa 403721, Goa, Indien
Telefon +91 (832) 2727272

Indikationspris
Normalsäsong: 24 250 SEK
Högsäsong: 37 250 SEK

Priset inkluderar: Priset inkluderar: 7 nätter i del i dubbelrum av typen superior, med frukost, flyg från Skandinavien, flygskatter, transfer från/till flygplatsen.

Boka din resa

Delhi, Indien

Boka en resa till Delhi, Indiens huvudstad. Vart du än ska resa i Indien är Delhi en utmärkt start. Upplev miljonstaden Delhi med sina många sevärdheter och vänliga invånare.

Kerala, Indien

Det sägs att hur man än söker kommer man aldrig att hitta en grönare, vackrare och mera fridfull plats än Kerala i Indien. I låglandet dominerar risodlingar, kokospalmer, mango- och cashewnötsträd. Och på lummiga bergssidor ligger te- och kryddplantager sida vid sida.

Udaipur, Indien

Resor till Udaipur, Indiens mest romantiska stad. Staden har flest kändis bröllop än någon annan stad i Indien, och det kan man förstå när sju sjöarna och flera hotell vid vattnet, allt omgivet av ett bergsmassiv.

Med risbåt i Kerala

I delstaten Kerala, längst ner i söder, sägs att hur man än söker så kommer man aldrig att hitta en grönare, vackrare och mer fridfull plats. I låglandet har kokospalmer, risodlingar, mango- och cashewnötsträd övertaget och på lummiga bergssidor ligger te- och kryddplantager sida vid sida. Här finns de omtalade husbåtarna och de svepande stränderna utmärkta för dagar med solbad. 

Klassiska Indien

Indien är som en egen kontinent med Himalayas snötäckta berg i norr och tropisk grönska i söder. Där emellan öknar, slätter, bergsplatåer och stora myllrande städer. Lika varierad som naturen är den indiska byggnadskonsten med välbevarade maharajapalats, vackra tempel och imponerande monument. På denna resa upplever vi ett av världens mest färgstarka länder med en kultur fjärran från vår egen och möter många vänliga människor som berör. Indien påverkar alla sinnen.  

Genomsnittliga temperaturer
Goa
  L°   V°   S   R
25 28 10   0
26 28 10   0
28 28   9   1
29 29 10   2
30 30   9   4
29 29   5 22
28 28   4 27
28 28   4 13
29 28   6 14
29 29   8   6
28 29   9   3
27 28 10   1
  • L = Temperatur luften
  • V = Temperatur vatten
  • S = Soltimmar per dag
  • R = Regndagar per månad