banner_1900x831_kenya

Gruppresor och konferens

Kontakta Jambo Tours avdelning för gruppresor och konferens om ni är en grupp som vill resa tillsammans. Vi ordnar med glädje resor för företag som vill konferera eller ha en kickoff eller belöna sina anställda med incentiveresor, kompisgäng som vill upptäcka en speciell del av vår värld tillsammans, organisationer som vill besöka ett speciellt projekt eller jubilarer som vill samla hela släkten på en gemensam upptäcktsresa. Vi är experter på att plocka fram ”udda” resmål, personliga hotell, annorlunda utflykter och restauranger. Vill ni ha en egenkomponerad rundresa ordnar vi det efter era önskemål.

HANTVERK Hos Jambo Tours är varje kund unik och vi skräddarsyr er resa just efter era förutsättningar. Under årens lopp har vi byggt upp ett enormt nätverk av samarbetspartners på samtliga kontinenter och vi har fast stationerad svensk personal i många länder. Vi har avtal med många internationella flygbolag och samarbetar med såväl bra, enkla lodger som välrenommerade lyxhotell.

KVALITET Vår grundfilosofi är att våra resor ska passa varje plånbok utan att tumma på kvaliteten. Våra samarbetspartners vet vilka minimikrav vi ställer på boende, måltider, transporter och lokalguider. Ska ni konferera kanske konferensfaciliteterna och själva hotellet är viktigare än själva resmålet. För andra räcker ett blädderblock och en strandstol.

TID OCH LOGISTIK Är resan välplanerad hinner man med otroligt mycket på kort tid. Genom att utnyttja nattflyg kan man spara tid. Vill man minska besvären av jetlag är Afrika att föredra. På en långhelg till Dubai, Delhi eller Kapstaden kan man hinna mycket. Är tiden inget problem plockar vi med glädje fram alternativ som definitivt är mycket annorlunda! Destinationer som inte återfinns i vår på vår hemsida möter inget hinder.

PRIS För grupper finns inga fasta priser. Flygbolagens prissättning beror på såväl kapacitet och säsong, som gruppens storlek. Samma sak gäller hotellen. Är ni ute i god tid och är flexibla med avresedatum kan det finnas pengar att spara. Väljer ni att resa under lågsäsong blir förtjänsten ännu större.

 

safari_355x2002

Konferens

Få platser kan mäta sig med savannen när det gäller att konferera. Tänk dig att, samtidigt som solen går upp, inleda dagen med en safari. Och sen, stärkta av motivationen som Afrikas savanner ger; prata, diskutera, planera och tillsammans knäcka de nya idéerna för framtiden. Och när ni redan har konfererat på savannen så hjälper vi er till regnskogen. öknen eller vilken av världens storstadsmetropoler som helst. Vi skapar grunden för en konferens som sticker ut.


explorer_355x2003

Incentive

Vi har lång erfarenhet av att skapa belöningsresor fyllda med upplevelser som inspirerar till nya stordåd i framtiden.


ensemble_355x2002

Släkt och vänner

Låt er motiveras av vårt stora utbud av resor till hela världen – be oss sedan att skruva på detaljerna för att anpassa resan just efter ditt sällskaps önskemål. Er grupp kan resa med Jamboguide eller på egen hand med allt förbokat och planerat just så som ni vill ha det.