Australien_Banner3_shutterstock_226065202

För din inspiration

Vi älskar att berätta om och visa bilder från våra resor och vi är säkra på att det ger dig, vår kund, ett mycket stort värde. Kom och låt dig inspireras och ställ frågorna du funderar på - direkt till oss. Denna sida uppdateras löpande med nya event. Mycket välkommen!

Besöksadress

Glödlampsgränd 1, våning 8 (entréplan från gatan är våning 7), Stockholm

Malaysia_Batu caves_600x300_AdobeStock_231749955

Inspirationskväll Malaysia – 7 juni

Onsdag den 7 juni är ni återigen välkomna till Jambo Tours lokaler på Glödlampsgränd 1 i Stockholm. I samarbete med Malaysias turistbyrå och vår syskonarrangör TEMA arrangerar vi en härlig kväll där vi lär får lära oss mer om just Malaysia.


Under kvällen berättar vår guide Christian Larsson om vad vi får uppleva under både Jambo Tours och TEMA:s gruppresor till Malaysia, men även om Jambo Tours skräddarsydda program till landet.


Under kvällen serveras malaysiska tilltugg och dryck. För dig som deltar på plats är anmälningsavgiften 50 kr.

Anmälningsavgiften går oavkortat till ”Bornean Sun Bear Conservation Centre”, och deras arbeta för att både bevara och skapa större medvetenhet kring världens minsta björn – malajbjörnen. Läs mer om deras arbete här.


Du som inte har möjlighet att delta på plats följer oss direkt via Jambo Tours Facebooksida där Christians presentation kommer sändas live.


Föreläsare: Vår guide Christian Larsson


Plats: Jambo Tours kontor på Glödlampsgränd 1 (Luma, Hammarby Sjöstad) i Stockholm. (För kartbild klicka här)


Dag och tid: Onsdag 7 juni kl 18.00 (presentationen startar kl 18.15)


Anmälan: Genom att mejla till info@jambotours.se och swisha 50 kr till 1234543740. Bekräftelse erhålles när betalning är registrerad. Anmälningsavgiften går oavkortat till Bornean Sun Bear Conservation Centre, och deras arbeta för att både bevara och skapa större medvetenhet kring världens minsta björn – malajbjörnen.


För dig som inte kan deltaga på plats: Se Christians presentation på facebook.com/jambotours.se – presentationen startar kl 18.15. I detta fall behöver du inte göra någon anmälan.