För din inspiration

Vi älskar att berätta om och visa bilder från våra resor och vi är säkra på att det ger dig, vår kund, ett mycket stort värde. Kom och låt dig inspireras och ställ frågorna du funderar på - direkt till oss. Denna sida uppdateras löpande med nya event. Mycket välkommen!

Besöksadress

Glödlampsgränd 1, våning 8 (entréplan från gatan är våning 7), Stockholm

Träffa oss på Öland under Victoriadagarna

Under Victoridagarna träffar du oss i Societetsparken i Borgholm. Kom förbi vårt tält och hämta vår katalog, diskutera dina tidigare resor och din kommande Jamboresa.

Lördag 13 juli finner du även Jambo Tours katalog på Ekerums golfklubb – i samband med Victoriagolfen.

Plats: Societetsparken i Borgholm

Tid: 10.00 – 16.00

Datum: Lördag 13 juli och söndag 14 juli


Inspirationskväll om Rwanda

Rwanda kallas ofta ”De tusen kullarnas land” för sin vackra natur som kännetecknas av böljande, gröna berg. Landet erbjuder en mångfald av nationalparker med vacker natur, tät regnskog och spännande djur. Många känner till Rwanda på grund av det uppslitande inbördeskriget på 1990-talet, men landet har återhämtat sig och anses numera vara ett av Afrikas säkraste. Rwanda är det mest tätbefolkade landet i Afrika med bara tre olika folkgrupper. De asfalterade vägarna är väl underhållna och man ser knappast något skräp längs vägkanten. Plastpåsar är sedan länge förbjudna i landet.


Jamboguide och Rwandakännare Bjarne Selin leder vår resa: Natursköna Rwanda– med besök hos bergsgorillorna i Uganda med avresa den 16 februari. Under kvällen berättar Bjarne om Rwanda dit han rest till många gånger. På plats finns även Rwandas ambassadör Christine Nkulikiyinka.


Plats: Rwandas ambassad på adressen Barnhusgatan 3, 111 23 Stockholm

Datum och tid: Torsdag 5 september  kl 18.00.

Anmälan: Sänd din anmälan med e-post till info@jambotours.se – föranmälan krävs och kom ihåg att antalet platser är begränsat.

Övrigt: Vi serverar dryck och tilltugg.