För din inspiration

Vi älskar att berätta om och visa bilder från våra resor och vi är säkra på att det ger dig, vår kund, ett mycket stort värde. Kom och låt dig inspireras och ställ frågorna du funderar på - direkt till oss. Denna sida uppdateras löpande med nya event. Mycket välkommen!

Besöksadress

Glödlampsgränd 1, våning 8 (entréplan från gatan är våning 7), Stockholm

Inspirationskväll – Botswana

Vår svensktalande Jamboguide, Jannika Von Wielligh, berättar om Botswana och Jambo Tours nya resa Botswanas höjdpunkter. Jannika arbetar till vardags för företaget Desert & Delta i Botswana och kommer även att leda resan Botswanas höjdpunkter som avgår den 18 oktober 2019.


Från Victoriafallen i Zimbabwe går resan in i Botswana genom Chobe nationalpark, över gränsen till Namibia och fortsätter med safariflyg till Okavangodeltats hjärta. Safariturerna sker både med jeep, båt och mokoro, en slags kanot. Vi reser i en liten grupp på max 12 personer.


Plats: Jambo Tours  kontor på adressen Glödlampsgränd 1, 120 31 Stockholm (Luma, i Hammarby sjöstad)


Datum och tid: Tisdag 29 januari kl 18.00.


Anmälan: Sänd din anmäla med e-post till info@jambotours.se – föranmälan krävs och kom ihåg att antalet platser är begränsat.


Övrigt: Vi serverar dryck och tilltugg


Ps!  Vi kommer även livesända presentationerna på vår Facebooksida med start 18.15.


Vi välkomnar er i dörren från kl. 17:45. Från Gullmarsplan går tvärbanan till hållplats LUMA. Ett par färjelinjer trafikerar LUMABRYGGAN. Vi finns i den gula tegelbyggnaden där även SATS ligger.