Curacao_Beach_Banner
Jambo Tours KaribienCuraçao

Resa till Curaçao

En resa med Jambo Tours till Curaçao innebär sol och bad i det kristallklara vattnet på några av de 41 vackra och härliga stränderna. Flanera annars på huvudstaden Willemstads många shoppinggator och njut av god mat på restauranger som erbjuder kulinariska influenser från Indien, Europa, Afrika, Asien och Arabländerna.

Curaçao är C:et i ABC-öarna (Aruba, Bonaire, Curaçao) och ett autonomt område i Nederländska Antillerna med holländska och papiamento som officiella språk. Har man en gång besökt Curaçao glömmer man aldrig det turkosa vattnet, vita stränderna och klarblåa likören. 

För att vidga vyerna och se mer av Curaçao under er resa rekommenderas utflykter med egen hyrbil. En del stränder är perfekta för snorkling och stilla liv medan det på andra stränder kan finns någon restaurang och bar. För de dykintresserade passar Curaçao ypperligt då ön anses vara en av världens bästa dykdestinationer. 

 
 
 
Address

Bapor Kibra z/n, Curacao, Netherlands Antilles
Telefon + 5999 434 8888

Lions Dive & Beach Resort, Curacao

star5
Anläggningsbeskrivning

Hotellet är ”Green Globe”-certifierat vilket innebär att man medvetet arbetar för att minimera inverkan på naturen genom att spara på energi och vatten samt att minimera avfall. Hotellet har en restaurang, bar, privat sandstrand, pool, gym, dykcenter och fri shuttlebuss till stan. Egen dykskola.

Läge/omgivning

Ca 5 km från Willemstad, ca 17 km från flygplatsen. Nära till Sea Aquarium och Delfinakademin med fritt inträde. Flera restauranger i närheten.

Rumsbeskrivning

102 rum, 24 lyxigare lägenheter och 10 sviter utöver penthouse som alla har luftkonditionering, balkong eller terrass, kassaskåp, telefon, tv, dusch/wc. De flesta rum har havsutsikt.

Läs mer
Address

Bapor Kibra z/n, Curacao, Netherlands Antilles
Telefon + 5999 434 8888

Boka din resa
 
 
Address

Penstraat 130
P.O. Box 791 CURACAO, Netherlands Antilles
Telefon +599 9 4614377

Avila Hotel

star5
Anläggningsbeskrivning

Stadsnära hotell med flera restauranger och barer. Jazzklubb på piren och konferensmöjligheter. Pool, gym, tennis och egen strand.

Läge/omgivning

Med egen sandstrand alldeles i utkanten av Willemstad.

Rumsbeskrivning

Alla rum har luftkonditionering, tv, telefon, kylskåp, kaffekokare, strykbräda, hårtork och kassaskåp. Vissa rum har kitchenette. De bättre kategorierna har högre standard och bredband.

Läs mer
Address

Penstraat 130
P.O. Box 791 CURACAO, Netherlands Antilles
Telefon +599 9 4614377

Boka din resa