Jambo ToursKaribienCuraçao

Curaçao

En resa med Jambo Tours till Curaçao innebär sol och bad i det kristallklara vattnet på några av de 41 vackra och härliga stränderna. Flanera annars på huvudstaden Willemstads många shoppinggator och njut av god mat på restauranger som erbjuder kulinariska influenser från Indien, Europa, Afrika, Asien och Arabländerna.

Curaçao är, med sina 145 000 invånare, den största av ABC-öarna som förutom Curaçao består av öarna Aruba och Bonaire. Passa på att ta del av intressant och skrämmande historia under din resa till Curaçao. Museet inne på Kurá Hulanda berättar om tiden då Curaçao var Karibiens slavcentrum.

För att vidga vyerna och se mer av Curaçao under er resa rekommenderas utflykter med egen hyrbil. En del stränder är perfekta för snorkling och stilla liv medan det på andra stränder kan finns någon restaurang och bar. För de dykintresserade passar Curaçao ypperligt då ön anses vara en av världens bästa dykdestinationer. På Curaçao finns även chansen att få simma med delfiner på Sea Aquarium.