TELEFON 020-52 22 22
TEL 020-52 22 22
 
Jambo ToursUSA
Share Dela/Tipsa
 

USA

Resor till USA. En fantastisk natur, modern kultur och en möjlighetsfokusering som gör att ingenting är omöjligt. Vi är speciellt förtjusta i Alaska, som ofta kallas den sista vildmarken, de klippiga bergen och Minnesotas svenskbyggder. Välkommen med på fantastiska resor till USA, rundresor i USA med det bästa Alaska, Colorado, Wyoming, South Dakota och Minnesota har att erbjuda -  allt tillsammans med våra kunniga Jamboguider.

USA har fantastiska nationalparker och med Jambo Tours kan du besöka de två parker som enligt många är det bästa som finns att uppleva i hela Nordamerika; Denali nationalpark i Alaska och Yellowstone nationalpark i Wyoming. 

Det är på Vilda, vackra Alaska som vi besöker Denali nationalpark. På denna resa åker vi även på naturkryssning i Kenaifjorden där vi spanar efter valar och späckhuggare. Vi besöker Huskykennel, lär oss om ursprungsbefolkningarna, guldruschens vilda dagar och avslutar i fiskebyn Homer, som omringas av höga snöklädda berg. Det finns även utrymme för egna aktiviteter, exempelvis fiska, paddla kajak eller göra extra vandringar. Missa inte våra resor till USA.
Vilda, vackra Alaska

Sommaren 2017 kommer det inte att gå någon resa med svensktalande Jamboguide till Alaska. Men vi skräddarsyr gärna din egen Alaskaresa - se på detta program för ...