Jambo ToursUSAMiami Beach - Florida, USA

Miami Beach - Florida, USA

Strosa runt bland de pastellfärgade 1920-talshusen i det berömda och kulturskyddade art-deco distriktet, spana efter kändisar på South Beach eller upplev en after beach på någon av de trendiga uteserveringarna. På Miami Beach är pulsen hög och klimatet perfekt.

För den shoppinggalne är Miami ett paradis. De bästa shoppingstråken ligger inte långt från hotellen och här hittar ni all världens märkeskläder, skor, väskor och accessoarer. Dessutom har många butiker öppet till sent på kvällarna. Shoppar ni hellre i varuhus så är utbudet stor även här. I varuhusen är temperaturen lägre tack vare luftkonditionering, men även priserna är ofta lägre priser tack vare så kallade outlet-butiker.

Miami Beach är även perfekt för både lata och aktiva dagar på stranden. Vare sig ni vill hålla igång med diverse strandaktiviteter eller bara ligga och njuta i solen så har South Beach något för er.

När solen går ner känner man av den otroliga pulsen av Miamis nattliv som består av allt från häftiga barer till exklusiva nattklubbar.

Genomsnittliga temperaturer