banner_1900x831_indien_delhi
Jambo Tours IndienDelhi, Indien

Resa till Delhi, Indien

Boka en resa till Delhi, Indiens huvudstad. Vart du än ska resa i Indien är Delhi en utmärkt start. Upplev miljonstaden Delhi med sina många sevärdheter och vänliga invånare.

Boka en resa till Delhi! Jambo Tours erbjuder prisvärda resor till Delhi som du lätt kan kombinera med andra resor i Indien. Besök Rajsthan, åk på tigersafari eller sola och bada i Goa eller Kerala. Kontakta oss på Jambo Tours så sätter vi samman din absoluta drömresa i Indien.

Här kommer lite tips på sevärdheter i Delhi med omnejd:

 • Lal Qila, Röda Fortet från 1648
 • Moskén Jama Masjid
 • Humayuns mausoleum
 • India Gate
 • Mahatma Gandhis fridfulla minnesplats Raj Ghat
 • Gurdwara Bangla Sahib
 • Tughlaqabad Fort

Vad du än väljer att göra – Delhi har något för alla!

Hos Jambo Tours väljer ni själva när ni vill resa och hur länge ni vill vara borta. Tillsammans skräddarsyr vi er resa utefter just era önskemål.

 
 
 
 
 
 
 
 
Address

Windsor Place, New Delhi, 110001 India
Telefon +91 (11) 2371 0101

Le Meridien New Delhi

star5
Anläggningsbeskrivning

Mycket bra 5-stjärnigt hotell med ypperligt läge i centrala Delhi. Stor trädgård, bra poolområde. Flera restauranger och barer. Förnämlig Spa-anläggning med flera behandlingsrum för ayurveda, yoga-instruktörer, bastu, ångbad, hårfrisör, business center, konferensrum m.m.

Läge/omgivning

Le Meridien ligger mycket centralt med gångavstånd till shopping och Connought Place.

Rumsbeskrivning

358 rum med alla bekvämligheter inkl. badrock, sandaler och morgontidning.

Läs mer
Address

Windsor Place, New Delhi, 110001 India
Telefon +91 (11) 2371 0101

Boka din resa

Goa, Indien

Goa är Indiens minsta delstat och kallas ibland för ”Indien light” och ”Indien för nybörjare”. Här finns inte mycket av den extrema fattigdom som kan ses på andra håll i landet. En fjärdedel av befolkningen är kristna och inflytandet från den portugisiska kolonialtiden syns tydligt på de många vackra, färgglada husen och på kyrkorna.

Kerala, Indien

Det sägs att hur man än söker kommer man aldrig att hitta en grönare, vackrare och mera fridfull plats än Kerala i Indien. I låglandet dominerar risodlingar, kokospalmer, mango- och cashewnötsträd. Och på lummiga bergssidor ligger te- och kryddplantager sida vid sida.

Udaipur, Indien

Resor till Udaipur, Indiens mest romantiska stad. Staden har flest kändis bröllop än någon annan stad i Indien, och det kan man förstå när sju sjöarna och flera hotell vid vattnet, allt omgivet av ett bergsmassiv.

Klassiska Indien

Indien är som en egen kontinent med Himalayas snötäckta berg i norr och tropisk grönska i söder. Där emellan öknar, slätter, bergsplatåer och stora myllrande städer. Lika varierad som naturen är den indiska byggnadskonsten med välbevarade maharajapalats, vackra tempel och imponerande monument. På denna resa upplever vi ett av världens mest färgstarka länder med en kultur fjärran från vår egen och möter många vänliga människor som berör. Indien påverkar alla sinnen.  

Med risbåt i Kerala

I delstaten Kerala, längst ner i söder, sägs att hur man än söker så kommer man aldrig att hitta en grönare, vackrare och mer fridfull plats. I låglandet har kokospalmer, risodlingar, mango- och cashewnötsträd övertaget och på lummiga bergssidor ligger te- och kryddplantager sida vid sida. Här finns de omtalade husbåtarna och de svepande stränderna utmärkta för dagar med solbad. 

Genomsnittliga temperaturer
Delhi
  L°   V°   S   R
15   -   7   1
17   -   8   2
23   -   8   2
29   -   9   1
33   -   9   2
34   -   7   4
31   -   5 10
30   -   6 10
29   -   7   4
26   -   9   1
20   -   8   0
16   -   7   1
 • L = Temperatur luften
 • V = Temperatur vatten
 • S = Soltimmar per dag
 • R = Regndagar per månad