TELEFON 020-52 22 22
TEL 020-52 22 22
 
Share Dela/Tipsa
 

Våra reseexperter

För oss på Jambo Tours är att resa och uppleva en nödvändighet. Dels för själen, men också för att det är så vi ökar den kunskap som vi vill ska komma dig till nytta. Vi är redo att hjälpa dig och ditt ressällskap att förverkliga era resedrömmar.

Skriv eller ring till oss för att boka in ett möte där vi utifrån vårt breda program skissar på grunderna för just din resa. Om du redan har bestämt dig och vill boka in – kontakta oss även då så hjälper vi dig direkt med bokningen.

Vi har erfarenhet från hela världen och tänk på att du hos oss alltid kan kombinera din resa precis som du vill. Kanske innebär det att du inleder din resa genom att vara med på en av våra rundresor i grupp för att sedan avsluta med några sköna dagar på en sandstrand, eller en kryssning, eller med att vandra i berg. Bara fantasin sätter gränserna.

Nedan kan du läsa mer om våra reseexperter och ser även våra kontaktuppgifter. Och du – tveka inte att boka in ett möte. Oftast kan det vara det allra bästa sättet för att skapa den allra bästa resan.

 

Josefin Pote

Resa och äventyr är något av det bästa i livet. En annan passion i livet är dykning och den har tagit Josefin runt bland världens olika hav och länder som Egypten, Mikronesien, Filippinerna, Indonesien, Karibien, Mexico, Sydafrika med mera.
Josefin reser gärna med familjen och dom sista resorna gick till en av hennes absoluta favoriter Australien. Sydafrika och Polynesien ligger henne också varmt om hjärtat. Sydafrika ett land med många WOW faktorer med stora djur upplevelser, vackra natur och härliga människor. Polynesien med sina öar, deras kultur, underbar mat är ett riktigt paradis.

Tel: 020 - 52 22 22

Mejla

Michaela Martin

Australien är Michaelas absoluta favorit.
Ett land som har allt från öken till regnskog, fantastiskt djurliv, pulserande storstadsliv och härliga människor.
Maldiverna och Tanzania är två andra resmål som ligger henne varmt om hjärtat.
Maldiverna med en barfotalyx i världsklass och Tanzania med sin storslagna natur där man får uppleva obeskrivliga möten med djuren på deras villkor.

Tel: 020 52 22 22

Mejla

Erica Melander

Ögonblicket på bilden visar Erica på safari i Kenya - tillsammans med en nyfiken gepard.
Seychellerna, Botswana och Maldiverna är exempel på andra destinationer på Ericas topplista.
Hösten 2015 bar det av till Maldiverna för tredje gången och hon har hunnit med att besöka 11 öar .
Senaste resan gick till Tanzanias fantastiska savanner och Zanzibars fina stränder.

Tel: 020-52 22 22

Mejla

Jessica Carlson

Peru, med bland annat Machu Picchu, Urubambadalen och Cusco, är en av Jessicas favoritdestinationer.
Med sin intressanta historia och härliga kontraster är Kuba också en storfavorit.
Havanna och vackra Vinalesdalen samt ett besök i Trinidad kan varmt rekommenderas, i kombination med några dagars sol o bad.
Jessicas senaste resa gick till Costa Rica, som hon förälskade sig i. Ett land som verkligen erbjuder allt från regnskog, till högland och strandliv.
Vill man ha en aktiv semester, med tex forsränning och ridning kombinerat med vackra vyer och avslutande sol och bad är detta land oslagbart.


Tel: 020-52 22 22

Mejla

Johanna Hellervik

Seychellerna, Kenya, Costa Rica och Peru är några av Johannas absoluta favoritdestinationer.
Etiopien är också något som varmt rekommenderas med sin spännande historia, alla sevärdheterna, kulturen, människorna och maten.
Allra senaste resan gick till Langkawi och Koh Lipe. Vackra öar med fantasiska stränder och snorkling och spännande utflykter i en bra kombination.
Och varför inte kombinera med en storstad som Singapore eller Kuala Lumpur på vägen?


Tel: 020-52 22 22

Mejla

Malin Eriksson

Nya Zeeland, Vietnam och safari i Östafrika hör till Malins absoluta favoriter.
Malin är inspirerad av sina senaste resor, Flodkryssning längs Mekongfloden i de små byarna i Kambodja med nära möten i kontrast till de stora upplevelserna Angkor Wat och hon är nyligen hemkommen från Peru med Machu Picchu på näthinnan.
Båda länder med natursköna och fantastiska vyer samt intressant historia och byggnadskonst.
Bilden är från Maldiverna.

Tel: 020-52 22 22

Mejla