TELEFON 020-52 22 22
TEL 020-52 22 22
 
Share Dela/Tipsa
 

Våra reseexperter

För oss på Jambo Tours är att resa och uppleva en nödvändighet. Dels för själen, men också för att det är så vi ökar den kunskap som vi vill ska komma dig till nytta. Vi är redo att hjälpa dig och ditt ressällskap att förverkliga era resedrömmar.

Skriv eller ring till oss för att boka in ett möte där vi utifrån vårt breda program skissar på grunderna för just din resa. Om du redan har bestämt dig och vill boka in – kontakta oss även då så hjälper vi dig direkt med bokningen.

Vi har erfarenhet från hela världen och tänk på att du hos oss alltid kan kombinera din resa precis som du vill. Kanske innebär det att du inleder din resa genom att vara med på en av våra rundresor i grupp för att sedan avsluta med några sköna dagar på en sandstrand, eller en kryssning, eller med att vandra i berg. Bara fantasin sätter gränserna.

Nedan kan du läsa mer om våra reseexperter och ser även våra kontaktuppgifter. Och du – tveka inte att boka in ett möte. Oftast kan det vara det allra bästa sättet för att skapa den allra bästa resan.

 

Erica Melander

Ögonblicket på bilden visar Erica på safari i Kenya - tillsammans med en nyfiken gepard.
Seychellerna, Botswana och Victoriafallen är exempel på andra destinationer på Ericas topplista.
Hösten 2015 har hon precis varit ner till Maldiverna och kvalitetssäkrat de enastående hotell som vi samarbetar med på Maldiverna.Tel: 020-52 22 22

Mejla

Jessica Carlson

Peru, med bland annat Machu Picchu, Urubambadalen och Cusco, är en av Jessicas favoritdestinationer. Tanzanias och Kenyas savanner, Panama och Zanzibar är några av hennes övriga favoriter.
Med sin intressanta historia och härliga kontraster är Kuba en ny favorit.
Havanna och vackra Vinalesdalen samt ett besök i Trinidad kan varmt rekommenderas, i kombination med några dagars sol o bad.

Tel: 020-52 22 22

Mejla

Johanna Hellervik

Seychellerna, Kenya, Costa Rica och Peru är några av Johannas absoluta favoritdestinationer.
Etiopien är också något som varmt rekommenderas med sin spännande historia, alla sevärdheterna, kulturen, människorna och maten.
Allra senaste resan gick till Langkawi och Koh Lipe. Vackra öar med fantasiska stränder och snorkling och spännande utflykter i en bra kombination.
Och varför inte kombinera med en storstad som Singapore eller Kuala Lumpur på vägen?


Tel: 020-52 22 22

Mejla

Malin Eriksson

Nya Zeeland, Vietnam och allt med safari i Afrika hör till Malins absoluta favoriter. Hon är också svag för kombinationer och förespråkar en upplevelseresa med guide i kombination med egna dagar i spännande storstäder eller på sköna stränder. Bilden är från Maldiverna. Nästa gång bär det iväg till Tanzanias savanner!

Tel: 020-52 22 22

Mejla