TELEFON 020-52 22 22
TEL 020-52 22 22
 
Jambo ToursPanama
Share Dela/Tipsa
 

Panama

Följ med till fantastiska Panama med Jambo Tours. Trots sin ringa yta rymmer landet en imponerande natur-och kulturrikedom. Här finns naturligtvis den välkända och mytomspunna Panamakanalen men även så mycket mer. Här finns välbevarade primärregnskoger, ett av världens bästa fågelskådningsområden, höga vulkaner, vattenfall och paradisöar. Här finns också flera indianbefolkningar, både det starka och självständiga kunafolket som vi besöker i San Blas och Embraindianerna i Chagres nationalpark som låter oss ta del av deras kultur  i samklang med naturen.

Med bara 7 mil från hav till hav är kanalen en av människans stora verk och en av ingenjörskonstens största bedrifter. Många som färdas på kanalen blir förvånade av naturskönheten i landskapet och över de gigantiska slussarna som samtidigt höjer och sänker fartyg totalt ca 26 m när de passerar slussarna i båda ändarna. 97% av världens handelsflotta kan passera kanalen.

Här nedan hittar du våra resor till Panama. Vårt flaggskepp är den fina Panama Panorama resan som inkluderar det bästa Panama har att erbjuda. För er som vill upptäcka Panama tillsammans med era barn rekommenerar vi Paradiset Panama där ni tillsammans med våra lokala engelsktalande guider utforskar Panamakanalens spännande historia och regnskogens djurliv. Resan avslutas med sköna dagar i Bocas del Toro. Vår tredje resa är en julresa för dig som vill uppleva Panama City, några dagar i regnskogen på tjusiga Gamboa Resort och avsluta med sol och bad vid Stilla havskusten.

Vi skräddarsyr gärna din Panamaresa -vi kan Panama!

Panorama Panama

Trots sin ringa yta rymmer Panama stor natur- och kulturrikedom. Vi besöker kunaindianerna i deras kungarike i San Blasarkipelagen, upplever Panamakanalen och dess spännande ...